середа, 20 грудня 2017 р.

Найкращі ігри для Android

Ігри Android. Ігри - одні з найбільш затребуваних програм для мобільних гаджетів. З цієї причини творці намагаються зробити свої ігри для Android в максимальному ступені цікавими для користувачів. У кого з них вийшло зробити це краще за всіх, досліджував інтернет-ресурс Digital Trends. Пропонуємо ознайомитися з десятьма найпопулярнішими іграми для Android:


Кращі ігри для Android
Angry Birds
Ця проста і при цьому захоплююча гра може затягнути на годину, а то й більше. Злі птиці за допомогою катапульти зобов'язані зруйнувати фортеці жадібних свиней, які вкрали їхні яйця. У загальній складності у грі 225 рівнів.
Незважаючи на простоту, ця гра визнана "Додатком року." На конкурсі Global Mobile Awards 2011, який проходив в Барселоні в рамках найбільшої телеком-виставки Mobile World Congress 2011. Angry Birds для Android доступна для безкоштовного скачування.
Abduction!
Abduction! (Укр. "Викрадення") є однією з найпростіших ігор для Andriod-платформи, однак при цьому, за висновком працівників Digital Trends, цілком цікавою. У цьому додатку користувачеві належить керувати стрибаючою коровою, яка намагається врятувати друзів, викрадених злісними прибульцями. Утиліта безкоштовна.
Armored Strike Online
Гра являє собою традиційні танкові баталії, виконані в стилі відомої гри Worms ("Червякі"). Користувачеві доступно 7 видів танків, 9 рівнів місцевості, 3 види боїв і 31 різновид зброї. Є можливість бою в он-лайн-і оффлайн-режимах. Гра платна, її вартість становить 4 долари.
Blow Up
Ця програма здебільшого нагадує Angry Birds. Користувачеві так само належить руйнувати будівлі, проте дещо іншим способом. Геймеру надається певна кількість вибухівки, яку йому належить закласти так, щоб споруда стала нижче певної межі. У грі 90 рівнів. Купити її можна за 3 долари.
NINJUMP
Нехитра і потішна гра, в якій користувачеві належить провести ніндзя на вершину хмарочоса. Всіляко заважати йому в цьому будуть злі перси, і птахи. Ігра для Android безкоштовна, а сам ігровий процес можна оцінити з цього відео
Jet Car Stunts
У цьому додатку користувачеві пропонується керувати надшвидкісним авто і пройти тридцять шість треків. Для управління болідом застосовується вбудований акселерометр, і 4 віртуальних кнопки на екрані. Скачати гру можна за 2 долари. Детальніше про Jet Car Stunts можливо ознайомитися на цьому відео:
Radiant HD
Ця гра дає можливість забути про те, що надворі ХХІ століття, і поринути в епоху восьмібітних приставок. Керуючи зорельотом, геймеру належить битися з різними інопланетними створіннями і пройти через потоки астероїдів. Вартість програми 2.5 долара.
Tank Hero
Ця іграшка виконана в традиціях гри "Танчики", яка була популярна на всіх ігрових приставках. У цій версії користувач отримує тривимірну графіку, 40 рівнів, 5 видів супротивників і велику кількість видів зброї. Tank Hero можна безкоштовно завантажити на кожен Android-смартфон.
Slice It!
У цьому додатку геймеру належить "нарізати" об'єкти на екрані. У більш ніж 140 рівнях користувачеві буде запропоновано різні предмети, які необхідно буде поділити, проводячи линії за умовами гри. Гра для Android безкоштовна. Детальніше дивіться на відео:
Crazy Snowboard
У цій грі користувачеві пропонується керувати сноубордистом і виконувати різні трюки. Реалістична тривимірна графіка, велика кількість гірок і трас дадуть можливість гравцям провести не 1 годину, розучуючи нові трюки. Гра безкоштовна для скачування.

Посилання на оригінал статті  https://goo.gl/ZcnCQi

Немає коментарів:

Дописати коментар