середа, 18 травня 2016 р.

Плюси і мінуси WordPress, як системи управління сайтом. Частина 2 (ПЛЮСИ)


Тепер змінимо ласку на гнів і згадаємо про всі недоліки WordPress, хоча вони і знаходяться у повному нокауті, але все ще на рингу.
1. WordPress  можуть зламати | мінуси WordPress
Заради об’єктивності треба відзначити, що сайт на WordPress  можуть легко зламати. Але зламати можна будь-що: все залежить від рівня «хакера». Ламали і сайт ФБР і Microsoft. Вся справа в тому, що  Wordpress розрахований на простих користувачів, заінсталювати його на хостінг легко. WordPress завжди по замовчуванню має 1 або

2 шаблони сайту, які можна переключати в адмінці. Тобто, після встановлення Вордпресу, одразу є готовий сайт, на який може зайти будь-хто, а його власник через 5 хв після початку встановлення сайту може додавати інформацію на сайт.  Але сайт на Вордпрес з стандартим шаблоном є однаковий у тисяч користувачі, і настройки там по замовчуванню також однакові. А те, що однакове у всіх, легко вивчити і знайти слабке місце.

Зламати можна все,WordPress не виключення

Вихід є! Для того, щоб сайт на  Wordpress був надійним і захищеним, його потрібно правильно налаштувати, вжити ряд заходів, поставити деякі захисні плагіни, змінити усі паролі на більш складні, відключити функції запам’ятовування паролів на комп’ютері, там же не тримати паролі взагалі, краще записати їх в блокнот і поставити у шухляду. Тому що, найчастіше те що називають зламали сайт, відбувається не через слабкі місця сайту, а через недбалість адміністратора сайту, і викрадення паролів до сайту.
Навіть за таких застережних умов, зламати сайт  можна, але це під силу лише крутим хакерам, інтереси яких навряд чи колись пересічуться з Вашими.
По суті, цей мінус безпеки проявляється лише в тому, що правильно захистити сайт на Вордпресі  недосвідчений користувач не зможе, проте це закономірність, так само користувач не може захистити навіть свій власний ПК від вірусів, і проблема тут не в неякісних антивірусах а в неуважності користувача!
2. WordPress – «найсмачніші» фішки платні | мінуси WordPress
Сам WordPress безкоштовний без «але і крім», є  енна кількість шаблонів і плагінів до нього, які також безкоштовні. Але модні преміумні шаблони і наворочені плагіни платні.
3. WordPress – блоговий двіжок | мінуси WordPress
Засновник Вордпресу – Метью, створював його як блоговий двіжок, а що таке блог?
Блог – це сайт на якому власник сайту, постить (розміщує) статті одну за одною , а інші користувачі їх коментують. А мінус полягає в тому, що самостійно настроїти WordPress не як блог, а як класний бізнес сайт чи сайт-візитку, без спеціальних знань не вийде.

Зробити з  Wordpress не блог без спеціальних знань не вийде

4. Безкоштовність породжує клонів | мінуси WordPress
Як вище зазначено WP є цілком безкоштовний, а його встановлення справа декількох хвилин, тому в інтернеті тисячі однакових сайтів з базовим дизайном, який входить в Вордпрес по-замовчуванні. Встановлення  безплатних шаблонів також не вирішують цю проблему, просто знижує кількість клонів. Така ж історія з купленими шаблонами: купити їх може будь-хто, а купити шаблон з ексклюзивними правами дуже дорого.
5.  Адмінка | мінуси WordPress
Хоча до неї звикаєш як до ручної коробки передач  і користуєшся нею потім наосліп, на початку вона видасться складною: багато кнопочок і налаштувань спочатку лякають. Найголовніший  розділ адмінки – створення нових сторінок і публікацій – дещо бідний без додатково встановлених модулів, які значно розширюють функціональні можливості. Тому, зазвичай, зручніше писати контент в Ворді і просто копіювати в адмінку.
 Пистати статті в адмінці Wordpress не зручно
Я рекомендую замовляти сайт на системі управління WordPress, але остаточний вибір Ви робите самі.

Посилання на оригінал статті  http://goo.gl/nl0uKV

Немає коментарів:

Дописати коментар