вівторок, 10 травня 2016 р.

Як підключити комп'ютер до телевізора. VGA і HDMI


Кожен щасливий володар плазмового телевізора мріяв приєднати його до свого ПК або ноутбука. Ця стаття-інструкція підкаже як це зробити з легкістю і без витрати зайвих нервових клітин.
Існує декілька способів підключення, але ми розглянемо два найбільш популярних: це VGA-підключення і HDMI-підключення. У них немає нічого складного просто слідуйте декільком інструкціям, які будуть наведені нижче.
VGA-підключення
VGA-порт - це аналоговий метод підключення, в якому є можливість передачі виключно відеопотоку, тобто без
передачі звукової доріжки. Виводить роздільну здатність не більше 1600х1200 пікселів. Для під'єднання потрібно перевірити наявність роз'єму на телевізорі. Потім підключити ПК до телевізора шляхом приєднання відповідного кабеля.
Не забувайте вибирати потрібний режим відображення на телевізорі. У цьому варіанті підключення потрібно вибрати режим VGA за допомогою пульта управління. Перемикання режимів ви зможете знайти в керівництві, яке додавалося при купівлі телевізора. До статі на даний момент більшість LCD телевізорів мають роз'єми VGA.
HDMI-підключення
High-Definition Multimedia Interface (HDMI) - цей спосіб сполучення цифровий, який, на відміну від VGA-підключення, дає можливість передавати відео та аудіопоток по одному кабелю. Обидва сигнали в цьому варіанті передаються в максимально якісному форматі. Роздільна здатність сигналу відео досягає 1920х1080 пікселів при 60 Гц, а аудіо: 24 біт / 192 кГц. З'єднання відбувається за допомогою кабелю HDMI. Після перевірки наявності потрібних роз'ємів підключаєте телевізор до ПК або ноутбука. Не забувайте про режим відображення на телевізорі. Цього разу буде потрібен режим HDMI.
Якщо роз'єми не виявлені
Не впадайте у відчай, якщо потрібні виходи не були виявлені на панелі телевізора або комп'ютера. Проблема відмінності портів на техніці часто зустрічається і її давно вже вирішили. Буде набагато комфортніше, якщо ви придбаєте конвертер з потрібними виходами. Вони дають можливість з'єднувати різні порти. Беручи сигнал, наприклад, з VGA, конвертери перетворююють його в більш поширені роз'єми, які розташовуються на телевізорах: S-Video або RCA.
                                                   
Посилання на оригінал статті  http://goo.gl/oCqIam

Немає коментарів:

Дописати коментар